Szicsek pálinkák

Hagyományaink, közmondásaink bizonyítják, hogy a magyarok a pálinkát kis mértékben fogyasztva a legjobb orvosságnak, étvágygerjesztőnek, erő és hangulat fokozónak tartják. A Szicsek Pálinkafőzde pálinkái hagyományos technológiával, kisüsti eljárással, szigorú szakmai precizitással készülnek. A termesztett és vadon termő gyümölcsök széles skálájának feldolgozása és a sokféle kiszerelés lehetőséget ad arra, hogy a pálinkaszerető közönség a homoki pálinkafőzde termékei között felfedezze kedvenc ízeit.

Szicsek Prémium Besztercei szilva pálinka

Mindenki dédelget egy álmot. A Szicsek pálinkafőzde egy sorozatot, mely sok év termeléséből, a legkiválóbb, harmonikusan gyümölcsös középpárlatsor széles választékát nyújtja a pálinka rajongói elé. Kiváló beltartalma és igényes megjelenése alapján ínyenceknek ajánljuk.

Tradícionális főzés!
Tradícionális ízvilág!

Díjak: HunDeszt 2006 Arany, HundDeszt 2007 Bronz, Destillata 2008 Bronz, Gyula08 Arany

Alkoholfok: 44%
Mennyiség: 0,5 liter

Szicsek Prémium Málna pálinka

Minden értelemben újdonság. Aromája, meglepően erőteljes illata garantált sikerre viszi nemzetközi szinten is. Aranyérmet ért el és azt, hogy az értékes minőségi pálinkára kereskedelmi mennyiségben is igény keletkezett. Visszafogott, érett gyümölcsillat. Kiváló étkezés utáni pálinka.

Lágy és puha!
Illata még a rutinos medvéket is megtéveszti!

Díjak: HunDeszt 2006 Arany, HundDeszt 2007 Bronz, Destillata 2008 Bronz, Gyula08 Arany

Alkoholfok: 44%
Mennyiség: 0,5 liter

Szicsek Prémium Birs pálinka

Fanyar, birsalmasajt és kompót illatát idéző pálinka. Tökéletes elkészítése szakmai bravúr, hiszen alacsony cukortartalma és magas rosttartalma miatt nehéz az erjesztése. A szakácsművészetben a párlatok közt nincs párja. Diszkréten édes az illata. Íze erős, tészták előtt kimondottan ajánlott.

Csak egyszer kell belekóstolni…

Díjak: HunDeszt 2006 Bronz, HunDeszt 2007 Arany, Gyula07 Arany, Destillata 2008 Ezüst, HunDeszt 2008 Ezüst

Alkoholfok: 46%
Mennyiség: 0,5 liter

Szicsek Prémium Cigánymeggy pálinka

Hagyományos kisüsti eljárással, kizárólag érett, tiszta gyümölcsből készült meggypálinka. A cigánymeggy apró szemű gyümölcs. Arányosan nagy maggal rendelkezik, ezért már érés alatt a hús átveszi a mag ízét, ettől intenzív magzamat, étcsokoládés jelleg fedezhető fel az ízében. Gyümölcsössége kiváló!

Savanykásan, de selymes a garatnak.

Díjak: HunDeszt 2007 Ezüst, Gyula08 Ezüst, HunDeszt 2008 Arany

Alkoholfok: 44%
Mennyiség: 0,5 liter

Szicsek Prémium Csipkebogyó pálinka

Kellemes tiszta illat, kissé paradicsomra emlékeztető hosszú íz jellemzi. Hagyományos kisüsti eljárással, kizárólag tiszta, érett gyümölcsből készült csipkebogyó pálinka. Fahordós érlelést nem kapott. Fogyasztását paradicsomos, nem túl fűszeres ételek után javasoljuk.

Pálinkaínyencek figyelem! Háromszoros bajnok!

Díjak: HunDeszt 2006 Arany, Gyula07 Arany, Gyula08 Champion, HunDeszt 2008 Arany, Destillata 2008 Ezüst

Alkoholfok: 44%
Mennyiség: 0,5 liter

Szicsek Prémium Faeper pálinka

Régi idők közkedvelt gyümölcse, gyerekek nagy kedvence mind a fehér, mind pedig a fekete változata. Egyre ritkábban fellelhető, vadon termő gyümölcs. Férfias, határozott karakterű párlat. Azoknak ajánljuk akik ismerik az eper markáns ízét.

Szokatlanul pimasz íz!
Eper a fáról!

Díjak: Gyula09 Arany
Alkoholfok: 44%
Mennyiség: 0,5 liter

Szicsek Prémium Feketeszeder pálinka

Nógrád megye ültetvényein termő gyümölcsből készült ez a tradicionális termék. Határozott íze még vadhúsok után is végigkísér egy erdei gyümölcsös desszertet. Fahordós érlelést nem kapott. Erdei gyümölcsös desszertek kísérő italaként ajánljuk.

Különlegesség az erdőből!

Díjak: Gyula09 Új íz!
Alkoholfok: 44%
Mennyiség: 0,5 liter